Matlabbet drivs av mig, Martina Jönsson.

Jag är utbildad Kostekonom vid Göteborgs Universitet och Folkhälsovetare vid Högskolan i Halmstad. Dessutom har jag läst en del kurser så som Smak och Sensorik samt Kost & Hälsa vid Göteborgs Universitet.

Jag är en van föreläsare och har arbetat med utbildningar och föreläsningar i över 12 år, både som matkonsult på Hushållningssällskapet och som utbildare på ICA skolan.

Uppdragen jag genomfört har varit väldigt olika, allt från projektledare för stora projekt, till omfattande friskvårdssatsningar på företag.

Alla mina föreläsningar bygger jag på information från vetenskapliga källor.

Jag har ett stort friskvårdsintresse och är utbildad instruktör. På min fritid jobbar aktivt på ett gym och instruerar i Body Pump, Body Balance och Yoga.

Matlabbet har varit omnämnd i media ett flertal gånger

  • ICAs Buffe
  • Gröna draken, Agenda 21:s tidning
  • Magasin måltid
  • Hallandsposten
  • Laholms tidning
  • Land lantbruk
  • Gröna Affärer
  • Halmstad 7Dagar
  • Livsmedel i fokus
  • Hallands Nyheters bilaga ”Sommarhalland”
  • Göteborgsposten